Brūss Viliss jaunā filmā «Gaišā dienas laikā"

foto delfi.lv
foto delfi.lv

No piektdienas, 6. aprīļa, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt jaunu asa sižeta amerikāņu trilleri Gaišā dienas laikā (The Cold Light Of Day), kurā vienā no galvenajām lomām ir grāvēju zvaigzne Brūss Viliss (attēlā).

Filmas sižets ir sekojošs: jauns amerikānis Vils kopā ar savu ģimeni dodas uz Spāniju atpūsties. Bet neviens nespēja iztēloties, kādā murgā pārvērtīsies šis brauciens. Visi Vila ģimenes locekļi kļūst par ķīlniekiem nezināmu cilvēku rokās, un Vilam ir tikai pāris stundu, lai atrastu radiniekus un atmaskotu sazvērestību.

Filmas Gaišā dienas laikā oficiālais reklāmas treileris

Filmas režisors ir tunisiešu izcelsmes francūzis Mabruks el Mehri, kurš pirms četriem gadiem uzņēma savu pirmo pilnmetrāžas filmu JCVD - visai pašironisku filmu par vienu dienu Žana Kloda van Dammes dzīvē.

Galvenajā lomā filmējies jaunais amerikāņu aktieris Henrijs Kavils, bet citās lomās skatāmi vecmeistari Brūss Viliss un Sigurnija Vīvere.

Brūss Viliss šobrīd filmējas biežāk nekā jebkad iepriekš savā karjerā, turklāt reizēm visai atklātos B kategorijas draņķos. Šogad ar viņa līdzdalību Latvijas kinoteātros demonstrēs arī Stīvena Frīrsa komēdiju Lay the Favorite, bet ASV tuvākajā laikā sagaidāmas vēl dažas filmas.


Написать комментарий