Canon papildina profesionālo zinātnisko kalkulatoru klāstu

foto diena.lv
foto diena.lv

Canon papildinājusi savu iecienīto kalkulatoru klāstu ar diviem plāniem, uzlabotiem zinātnisko kalkulatoru modeļiem – X MARK I Pro un F-789SGA. Abi modeļi ir ideāli piemēroti gan studentiem, gan profesionāļiem. Kalkulatoros ir iestrādātas daudzas īpašas funkcijas, lai tie kalpotu kā uzticams matemātikas resurss, strādājot birojā vai mācību telpā.

X MARK I Pro – profesionāls dizains, uzlabota funkcionalitāte Jaunais X MARK I Pro ir pirmais profesionālais zinātniskais kalkulators, kas papildinās Canon pirmšķirīgo kalkulatoru klāstu X MARK I. Tajā apvienots elegants, moderns dizains un iespaidīga veiktspēja, kas ļauj bez pūlēm veikt sarežģītus aprēķinus. X MARK I Pro ir ideāli piemērots profesionāļiem un augstskolu studentiem, kas darbojas inženierzinātņu vai augstākās matemātikas laukā. Tajā ir iekļautas 610 uzlabotas vienādojumu pārvaldīšanas funkcijas un ērts taustiņš APPS, lai nepieciešamības gadījumā atsauktu funkcijas. Lielais 12 ciparu LCD ekrāns ar tradicionālo funkciju atveidojumu palīdz viegli pārskatīt aprēķinus. 19 funkciju saglabāšanas un atsaukšanas iespēja ļauj viegli atsaukt iepriekšējās atbildes.

Plānajam un stilīgajam X MARK I Pro ir smalks, spīdīgs balts korpuss un datora tipa taustiņi, kas nodrošina komfortu un ērtu lietošanu. Taustiņu virsmai ir divu slāņu lietais pārklājums, lai pasargātu uz tās attēlotos simbolus un ciparus no nodilšanas arī pastāvīgas lietošanas laikā. Noņemamais apvalks pasargā kalkulatoru no triecieniem un sitieniem, atrodoties ceļā.

F-789SGA – akadēmisks ekrāns, gudri aprēķini F-789SGA ir jaunākais Canon zinātnisko kalkulatoru klāsta papildinājums, kas paredzēts augstākās matemātikas un inženierzinātņu studentiem un pasniedzējiem, kuri bieži strādā ar skaitļiem. Ar 605 funkcijām (tostarp 79 iebūvētām konstantēm un 172 vienību pārvēršanas modeļiem) aprīkotais kalkulators F-789SGA var ātri apstrādāt sarežģītus vienādojumus. Tā lielajā ciparu LCD ekrānā ar tradicionālo funkciju atveidojumu var ērti skatīt aprēķinus.

Plānais un vieglais zinātniskais kalkulators F-789SGA, kura taustiņiem ir matēta virsma un mazie burti sudraba krāsā, ir ideāli piemērots studentiem, kas vēlas profesionālu un stilīgu kalkulatoru. Cietais apvalks aizsargā korpusu. F-789SGA taustiņos un korpusa virspusē izmantotajā plastmasā iestrādāta antibakteriāla viela, kas kavē baktēriju veidošanos. Līdz ar to F-789SGA ir lieliski piemērots arī lietošanai slimnīcās, skolās, zinātniskajās laboratorijās un birojos.

Otrreizējā pārstrāde: atjautīga domāšana – gudri kalkulatori Abi jaunie modeļi izgatavoti, radot mazu ietekmi uz vidi — tā ir īpašība, kas raksturīga visiem Canon kalkulatoriem. Katra modeļa elementi ir daļēji izgatavoti, izmantojot otrreizējās pārstrādes plastmasu no citiem Canon procesiem. F-789GSA daļēji darbina saules enerģija, un tam ir automātiskās izslēgšanās funkcija, kas samazina lieku enerģijas patēriņu.

X MARK I Pro galvenās īpašības: Izcils dizains 610 funkcijas Liels ekrāns ar tradicionālo funkciju atveidojumu 19 saglabāšanas un atsaukšanas atmiņas vietas Ērta funkciju atsaukšana ar taustiņu APPS Daļēji izgatavots no otrreizēji pārstrādātiem Canon izstrādājumu materiāliem Datora tipa taustiņi Noņemams bateriju nodalījuma vāciņš Iekļauts apvalks

F-789SGA: 605 uzlabotas funkcijas 19 saglabāšanas un atsaukšanas atmiņas vietas 172 vienību pārvēršanas modeļi Izgatavots no otrreizēji pārstrādātiem Canon materiāliem Taustiņi ar antibakteriālu pārklājumu Ciets futrālis Liela saules baterija un ilgs bateriju mūžs Bateriju nodalījuma vāciņš

X MARK I Pro un F-789SGA būs pieejami no 2012. gada jūnija.


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий