Daugavpils jaunieši tiek aicināti piedalīties otrajā festivālā „Artišoks”

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jaunā mācību gada pirmās nedēļas beigās, 8.septembrī, Daugavpilī otro reizi norisināsies Jauniešu festivāls „Artišoks”, kuru sadarbībā ar Pilsētas domi organizē Jaunatnes departaments.

Jaunatnes departamenta speciāliste Evita Lukša Gorod.lv pastāstīja, ka festivāls būs radošs un pozitīvs, tajā katrs varēs lieliski pavadīt laiku, gūt pozitīvas emocijas, piedaloties dažādos konkursos vai konkursu rīkošanā.

Šajā sakarā jaunatnes departaments aicina visas Daugavpils jauniešu organizācijas, biedrības un dažādu interešu grupas sadarboties un pieteikties dalībai pasākumā, apmainīties ar idejām un priekšlikumiem. Festivāls dod iespēju izteikt viedokli, rada īpašu svētku noskaņu, kad ir iespēja paklausīties neparastu mūziku un iepazīt dažādus cilvēkus.

Visi interesenti savus pieteikumus sakarā ar piedalīšanos festivālā var sūtīt uz e-pastu artishoks2012@inbox.lv vai atnest to personīgi uz Jaunatnes departamentu, kas atrodas Saules ielā 5a, vai arī zvanīt pa tālr.654 22304, 27028209 (Evita Lukša).

Pagājušajā gadā Centrālajā parkā notika pirmais jauniešu festivāls, kura gaitā darbojās 20 radošās aktivitātes zonas, katrs apmeklētājs varēja izvēlēties sev piemērotāko nodarbošanos. Daļa apmeklētāju piedalījās sporta sacensībās, citi apmeklēja mākslas sekcijas, citi muzicēja vai iejutās alpīnista lomā. Jauniešu svētku noslēgumā notika ugunīgais šovs un populārā latviešu mūziķa Jay Stever koncerts.

Pirms gada festivālā „Artišoks” piedalījās aptuveni 200 dalībnieki, to apmeklēja vairāk nekā 3 000 skatītāji. Pasākuma rīkotāji cer, ka arī šogad festivālu labprāt apmeklēs skatītāji, jo tas solās būt ļoti krāšņs un neparasts pasākums.


Написать комментарий