Lietuvā degvielas uzpildes stacijā izmestā zīdaiņa lietā aizturēta sieviete

foto delfi.lt
foto delfi.lt

Lietuvā ceturtdienas vakarā aizturēta sieviete, kuru tur aizdomās par jaundzimuša puisīša izmešanu kādas degvielas uzpildes stacijas atkritumu urnā, vēsta portāls ”Delf.lt”.

Mirušo mazuli degvielas uzpildes stacijas tualetes atkritumu urnā Išlaužas pilsētiņā trešdien vakarā atrada stacijas darbinieks. Izskatot novērošanas kameru ierakstus, izmeklētāji noskaidrojuši automašīnu, ar kuru atvests mazulis.

Policija noskaidrojusi, ka automašīnā bijusi bērna māte, viņas māte un pēdējās piedzīvotājs. Vīrietis aizturēts jau dažas stundas vēlāk, paziņoja policija. Savukārt ap sešiem vakarā policija portālam ”Delfi.lt” apstiprināja, ka ir aizturēta arī sieviete, kuru tur aizdomās par atbrīvošanos no pašas mazuļa.

Degvielas uzpildes stacijas teritorijā māte savu bērnu esot ienesusi, slēpjot zem apģērba, bet tualetē izmetusi atkritumu spainī. Turpinās izmeklēšana un eksperti noskaidros, vai mazulis miris dabīgā nāvē, vai ir nogalināts, vēsta ”Delfi.lt”.

Jau vēstīts, ka Trešdien vakarā degvielas uzpildes stacijā (DUS) "Emsi" Kauņas rajonā Lietuvā atrastas zīdaiņa mirstīgās atliekas. Mazuļa ķermenis bijis izmests DUS tualetē Išlaužas pilsētiņā.

Trešdien ap septiņiem vakarā DUS darbinieks nesis ārā atkritumus no tualetes telpas, bet atkritumu maiss tam licies smagāks nekā parasti, tāpēc pēc izmešanas atkritumu konteinerā darbinieks maisu pārplēsis un ieraudzījis bērna kājiņu.

Uz DUS nekavējoties izsaukta policija. Darbinieki apgalvo, ka ik dienas DUS apmeklē simtiem klientu, tāpēc pamanīt kaut ko aizdomīgu ir grūti. Policija izmeklēšanas nolūkos paņēmusi uzpildes stacijā izvietoto novērošanas kameru ierakstus.


Написать комментарий