Bjorka pārcietusi balss saišu operāciju

publicitātes foto
publicitātes foto

Pazīstamā islandiešu dziedātāja Bjorka paziņojusi, ka veiksmīgi pārcietusi balss saišu operāciju. Viņai izoperēts polips, raksta ārvalstu prese.

47 gadus vecajai islandiešu mūzikas zvaigznei polips tika atklāts jau pirms četriem gadiem, tomēr dziedātāja līdz šim bija centusies ar to sadzīvot. Tomēr pēc šogad aprīlī atceltajiem koncertiem, Bjorka izlēmusi par labu lāzerķirurģijai.

Kā savā mājaslapā raksta dziedātāja, viņa klusējusi trīs nedēļas, bet atsākot dziedāt pārliecinājusies, ka viņas balss skan tikpat labi kā pirms operācijas.

Viena no populārākajām Islandes mūzikas pārstāvēm savu līdz šim pēdējo pasaules turneju uzsāka 2011. gada jūlijā ar koncertu Mančestrā, Pagājušā gada oktobrī dziedātāja laida klajā savu jaunāko albumu "Biophilia".

Tomēr dziedātāja šobrīd pārtraukto turneju nesola turpināt, sakot, ka nevar saukt precīzus koncertu datumus, kamēr nebūs pārliecināta, kad varēs atsākt koncertēt. "Visdrīzāk tiksimies 2013. gadā," raksta dziedātāja.

Bjorka nav vienīgā dziedātāja, kurai veikta balss saišu operācija. Pagājušajā gadā labdabīgs polips tika izoperēts dziedātājai Adelei, šāda pati operācija veikta arī austrāļu dziedātājam Kītam Ērbanam. Bēdīgi balss saišu operācija 1990. gados beidzā aktrisei un dziedātājai Džulijai Endrjūsai, kuras balsij tā nodarīja nopietnus bojājumus.


Написать комментарий