Internetā izplata ziņas par aktrises Marinas Vladi nāvi

foto ctv.by
foto ctv.by

Krievijas interneta portālos parādījusies nepatiesa ziņa, par slavenās krievu izcelsmes franču aktrises Marinas Vladi nāvi, vēsta Lenta.ru.

Viss sācies ar televīzijas raidījumu vadītājas Svetlanas Konegenas vēsti viņas Facebook profilā, kur Svetlana ziņai pierakstījusi atzīmi "tikai draugiem". Šo ziņu tālāk tviterī laidusi cita aktrise Anastasija Kalmanoviča. Lieki teikt, ka šī ziņa ātri izplatījusies sociālajos tīklos.
Kā jau tas paraksti notiek sociālajos medijos, visi grib būt pirmie, līdz ar to šo ziņu tālāk laiduši vairāki populāri krievu blogeri.

Dažas stundas vēlāk nepatieso ziņu apstrīdējuši aktrises radinieki Krievijā. Arī citi mediji publicējuši vēstījumu par šīs ziņas nepatiesumu.

Pastāv aizdomas, ka dezinformācijas patiesie autori ir interneta vietne Necropedia,kas publicē slavenībām domātus nekrologus, tiem vēl dzīviem esot. Nekrologā esot norādīts, ka esošā informācija, ka aktrise mirusi 3. decembrī 2012. gadā ir izdomāta.

Jāatgādina , ka šogad aprīlī 74 gadus vecā  Vladi viesojās Rīgā, kur  kinoteātrī "Splendid Palace" piedalījās filmas "Burve" pilnās versijas pirmizrādē. Vladi ir slavenā krievu aktiera un dziesminieka Vladimira Visocka atraitne.


Написать комментарий