NHL spēlētāju līgumi varētu tikt atzīti par spēkā neesošiem

foto sportsfanlive.com
foto sportsfanlive.com

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) lokauts turpinās, un katru dienu no aizokeāna tiek saņemti jaunumi par notikumu iespējamo attīstību. Iespējamu kļuvusi pat visu līgas hokejistu līgumu atzīšana par spēkā neesošiem, vēsta laikraksts „The Ottawa Sun”.

Spēlētāju asociācijas iekšienē parādījusies ideja par organizācijas izformēšanu. Lēmums par izformēšanu tiks pieņemts balsojot vairāk nekā 700 spēlētājiem, kuri šobrīd ietilpst organizācijā. Lai asociācija tiktu izformēta, par šo lēmumu jānobalso vismaz divām trešdaļām spēlētāju.

Ja šāds pavērsiens notiks, būs iegūts juridiskais pamatojums prasības iesniegšanai tiesā par antimonopola likuma pārkāpšanu. Ja augstāk minētā notikumu virkne piepildīsies, tad tiks lokauts varētu tikt atzīts par pretlikumīgu un visu spēlētāju līgumi par spēkā neesošiem. Šādā gadījumā visi līgas spēlētāji un ierobežotie brīvie aģenti kļūs par neierobežotiem brīvajiem aģentiem.

Kopumā šobrīd lokauta dēļ atceltas jau 526 spēles jeb 42,8% no regulārās sezonas, kā arī "Winter Classic" un Visu zvaigžņu spēle.

18.12.2012 , 09:50

sportacentrs.com


Темы: , , , , , , ,
Написать комментарий