Viktorija Bekhema piedalījās fotosesijā

foto: selflovers.ru
foto: selflovers.ru

Viktorija Bekhema turpina kolekcionēt žurnālus, kuros slavenības attēls ir uz vāka. Šogad laikraksta Elle UK februāra numurā uz vāka būs Viktorijas Bekhemas fotogrāfija, ziņo portāls hochu.ua.

Viktorija arī sniedza izdevumam nelielu interviju un atzinās žurnālistiem, ka viņai patīk kontrole: „ Man ir grūti uzticēties cilvēkiem. Es gribu kontrolēt visus dzīves sīkumus. Tas nedaudz apgrūtina manu dzīvi.”

Neskatoties uz savu popularitāti, Viktorija ir pārliecināta, ka tas viss ir saistīts ar viņas panākumiem grupā Spice Girls un viņas vīra panākumiem: „ Kad es biju uz skatuves kopā ar savām kolēģēm no Spice Girls man vienmēr likās, ka skatītāji nāca skatīties uz viņām, nevis uz mani. Tāda pati situācija rodas, kad es eju blakus ar savu vīru Deividu.”

Intervijā Viktorija arī pastāstīja, ka saviem bērniem viņa ieaudzina mīlestību pret darbu: „Es pati daudz strādāju un gribu, lai mani bērni saprastu, ja gribi dzīvē kaut ko sasniegt ir daudz jāstrādā. Es nemelošu – esmu ļoti nogurusi, bet tajā pašā laikā esmu laimīga.”


Написать комментарий