Jēkabpilī notika atklātais veterānu čempionāts vieglatlētikā telpās

foto: ru.daugavpils24.lv
foto: ru.daugavpils24.lv

Pirmo reizi Jēkabpilī aizvadīts ziemas atklātais veterānu čempionātu vieglatlētikā telpās, kas Jēkabpils 3.vidusskolas sporta manēžā pulcēja teju vai 100 dalībniekus no Latvijas un Lietuvas, ziņo Jēkabpils sporta centra mājas lapa.

Dalībnieku vidū bija arī Daugavpils pārstāvji, kuri parādīja labu sniegumu.

Dalībniekiem savus spēkus pārbaudīt bija iespējams 7 disciplīnās. Balvas un medaļas saņēma katras disciplīnas 3 labākie sportisti. Katrs dalībnieks čempionāta dienā saņēma sertifikātu, kas bija apliecinājums tam, ka izvērtējot savas spējas Jēkabpilī, sportistam tiek garantēti augstvērtīgi starti LSVS 50.sporta spēļu finālsacensībās vieglatlētikā telpās Rīgā 16.februārī.

60m sprintā pēc koeficientu vērtējuma visātrāk skrējienu veica Vladimirs Poļakovs (Līvāni), savukārt dāmu konkurencē uz goda pjedestāla pirmā pakāpiena kāpa Valentīna Maklakova no Daugavpils. 300m skrējienā nepārspēts bija jūrmalnieks Aigars Vilnītis un rēzekniete Mārīte Kozlovska. 1500 m distancē kā ātrākais sevi pieteica līvānietis Roberts Mālnieks, sieviešu konkurencē savu ātrumu un izturību distancē apliecināja Viļānu novada sportiste Iveta Malta. Augstlēkšanas sektorā līdera statusā ierindojās Jānis Mankovskis (Rīga) un Laila Pētersone (Tukums). Tāllēkšanas sektorā uzvaras laurus plūca Kokneses sporta dzīves uzturētājs Arvīds Vītols un Laila Pētersone (Tukums). Lodes grūšanas sektorā uzvarēja Ilgonis Miķelsons un Maija Jakobsone. Kā vienmēr kuplā skaitā sevi pieteica soļotāji, kuru vidū par labākiem kļuva Normunds Ivzāns no Preiļiem un Ņina Jurciņa no Gulbenes.

Apsveicam uzvarētājus!


Написать комментарий