Repše atgriežas, reklamējot Latvijas attīstības vīzijas rakstīšanu internetā

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Ekspremjera un bijušā finanšu ministra Einara Repšes parādīšanās televīzijas reklāmās, reklamējot biedrības Latvijas Attīstībai interneta vietnē radīto «pirmo pēc Vikipēdijas parauga papildināmo un publiski rediģējamo Valsts attīstības vīziju internetā» uzjundījusi aizdomas par viņa iespējamu atgriešanos politikā.

Biedrības Latvijas Attīstībai reklāmas televīzijā parādījušās šonedēļ, tas ir, nedēļā, kad Centrālā vēlēšanu komisija gatavojas oficiāli izsludināt 2013. gada pašvaldību vēlēšanu kampaņas. Biedrības reklāmās gan pašvaldību vēlēšanas netiek minētas. Tā vietā ekspremjers E. Repše skatītājiem atgādina, ka 19. gadsimtā Latvijas valsts izveidei ticējuši vien nedaudzi izglītoti ļaudis un pēc tam aicina ikvienu iesaistīties valsts attīstības vīzijas veidošanā.

Biedrību Latvijas Attīstībai pērn martā izveidoja E. Repše kopā ar savu ilggadējo domubiedru, baņķieri Valēriju Belokoņu, miljonāriem Uldi Mierkalnu , Olafu Berķi un Donātu Vaitaiti, kā arī kādreizējo Vienotības reklāmas kampaņu veidotāju Aināru Ščipčinski. Biedrības dibinātāju vidū ir arī kādreizējais Jaunā laika Rīgas mēra amata kandidāts Edgars Jaunups un Baiba Fromane, kura pēdējā laikā iemantojusi atpazīstamību, darbojoties Latvijas Nebanku kreditētāju asociācijas vadībā.


Написать комментарий