Keita Midltone, gaidot bērniņu, izvēlas īpatnēju ēdienkarti

foto: starslife.ru
foto: starslife.ru

Britu salās jau iemīļotā prinča Viljama sieva, Kembridžas hercogiene Keita Midltone beidzot var baudīt bērniņa gaidīšanas laiku.

Grūtniecības pirmās nedēļas hercogienei nebija vieglas: topošā māmiņa bija spiesta pat divas dienas pavadīt slimnīcā, cīnoties ar smagas formas rīta nelabumu.

Klīnikā hercogiene nepieciešamo šķidrumu un barības vielas saņēma intravenozi. Sliktā dūša grūtniecēm parasti pāriet pēc pirmajām 12 grūtniecības nedēļām, un, kā var secināt, Keita nav izņēmums. Kā izdevumam «Closer» pastāstīja kāda karaļnamam tuvu stāvoša persona, topošajai māmiņai šobrīd īpaši kārojas karsta un trekna ēdiena: «Viņa labprāt mielojas ar frī kartupelīšiem, kečupu, pupiņām un «Spaghetti Bolognese».»

Viens no hercogienes iecienītākajiem kārumiem esot ar putukrējumu pildīti ingvera mīklas rullīši, kuriem viņa nebija spējusi pretoties pat sliktās dūšas laikā grūtniecības pirmajās nedēļās. Tagad Keita īpaši iecienījusi arī plācenīšus, ko Anglijā sauc par «scones» – tās ir tipiskas angļu tējas maizītes, kas var būt gan bez piedevām, gan arī ar dažādiem pildījumiem. «Viņa ir kā traka pēc «scones»,» stāsta karaļnama pārstāvis. «Viņa parasti pasūta «scones» ar zemeņu ievārījumu un putukrējumu. Keitai nekad nav gana. Citas sievietes, gaidot bērniņu, ēd svaigus sīpolus, bet Keita jokojot saka, ka viņai tuvāks ir klasiskais variants.» Tiesa, vienlaikus Keita Midltone rūpējas arī par sportiskām aktivitātēm: viņa daudz laika pavada svaigā gaisā, pastaigājoties ar savu suni Lupo, kā arī nodarbojas ar jogu un pilatēm.

Nopietni gatavojusies

Būt par māmiņu nākamajam karalim vai karalienei ir ļoti nopietna misija, kuru nedrīkst pakļaut pašplūsmai. Keita Midltone šim notikumam bija jau iepriekš gatavojusies. Pirms grūtniecības iestāšanās viņa bija ievērojusi speciālu diētu, lai labāk sagatavotu savu ķermeni bērniņa iznēsāšanai. Kā rakstīja interneta portāls «showbizspy», prinča Viljama dzīvesbiedre bija pat pilnībā atteikusies no sava iecienītā ēdiena – picas un citām ātrajām uzkodām un to vietā uzturā lietoja zaļo lapu dārzeņus un ziedkāpostus, kas satur īpaši daudz dzīvībai svarīgo vitamīnu, kuri nepieciešami imūnās un asinsrites sistēmu darbībai. Viens no smagākajiem pārbaudījumiem esot bijusi atteikšanās no smēķēšanas un iemīļotās «Starbucks» kafijas dzeršanas.

Jāatzīmē, ka jau pirms kāzām Midltone bija pievērsusies kādai īpašai diētai


Написать комментарий