Jau nedēļas nogalē būs publicēts pretendentu saraksts vasaras darbam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portālam Gorod.lv Edīte Ivanova paziņoja, ka no 9.-15.martam notika reģistrācija jauniešu, kuriem nebija iespējas pieteikties elektroniski, tādā veidā pieteicās vēl 33 pretendenti.  Kopumā bija pieņemti 1462 pieteikumi toties elektroniskā reģistrācija turpinās līdz 28.martam plkst. 17.00.

E.Ivanova paziņoja, ka pretendenti būs izskaitīti matemātiskā ceļā un 29.martā Jauniešu departamenta mājas lapā būs publicēti pretendentu saraksti (www.jaunatne.daugavpils.lv), būs publicēti divi saraksti – pamatsarakstā būs ierakstītas 700 personas, saraksts ir rotējošs.

Ja pretendents iekļuva pamatsarakstā, tad no 8.-12.aprīlim pretendentam būs jāatnes attiecīgie dokumenti: pases kopiju, atļauju no vecākiem (paraugu var apskatīt mājas lapā), medicīnas izziņu un nodokļu grāmatiņu. Ir jāatzīmē, ka nodokļu grāmatiņu var arī neizņemt, jo no 2014.gadā tādā formātā nodokļu grāmatiņas vairāk neizmantos. Vecākiem nevajadzēs savus bērnus noņemt no apgādības.

Gadījumā, ja dokumenti nebūs iesniegti laicīgi, tad pretendenti no otrā saraksta ieņems vietu. Galīgais saraksts būs publicēts 15.aprīlī.

Atgādinām, ka pusaudžu reģistrācija vecumā no 13-14 gadiem sāksies 2.aprīlī. Pieteikumus pieņems no vecākiem līdz 26.aprīlim, tos varēs nest sociālajiem pedagogiem.


Написать комментарий