Biļetes uz Latvijas izlases spēlēm Helsinkos – sākot no 19 eiro

foto: Romāns Kokšarovs/nra.lv
foto: Romāns Kokšarovs/nra.lv

Pēc 37 dienām Latvijas izlase ar spēli pret Krieviju uzsāks 2013. gada pasaules hokeja čempionātu.

Savas grupas spēles Latvija aizvadīs "Hartwall" arēnā, Helsinkos. Vietējie organizatori cer Helsinkos redzēt daudz Latvijas fanu, kuri ir labi pazīstami ar viņu pozitīvo attieksmi un neatkārtojamo atbalstu, tika paziņots 77. pasaules čempionāta prezentācijas preses konferencē.

Šobrīd vēl ir pieejamas biļetes uz visām Latvijas sākumposma spēlēm, bet, piemēram, biļetes uz Vācijas spēli pret Latviju 11. maijā ir gandrīz pilnībā izpārdotas. Biļetes ir sadalītas pa kategorijām atkarībā no spēlējošajām komandām un sēdvietas kategorijām. Uz Latvijas spēlēm biļešu cenas sākas no 19 eiro pieaugušajiem. Tāpat uz katru spēli ir arī īpaša kvota rezervēta bērniem no 4 līdz 12 gadu vecumam. Papildus individuālajām biļetēm ir arī plaša ceļojumu un uzturēšanās komplektu izvēle. Organizatori centīsies maksimāli piepildīt halles uz visām spēlēm.

"Biļešu pārdošana norit veiksmīgi un mans labākais padoms ir iegādāties biļetes pirms ierašanās," saka pasaules čempionāta ģenerālsekretārs Matti Nurminens. "Helsinkos spēlēs lieliskas komandas un mēs varam cerēt ne tikai uz augstākā līmeņa hokeju, bet arī uz neatkārtojamu atmosfēru." Nurminens sveic Latviju ar atgriešanos Somijā – pērn Latvija spēlēja Stokholmā, taču 2003. gada čempionātu Latvija spēlēja Spmijas pilsētā Turku.

Tāpat kā pagājušajā turnīrā, arī 2013. gada čempionāts tiks aizvadīts Helsinkos ("Hartwall Arena") un Stokholmā ("Globe Arena").


Написать комментарий