V.Nadeždins: Investīciju forumi Daugavpilī ir nepieciešami, bet ne pārāk bieži

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta Biznesa attīstības nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins paziņoja portālam Gorod.lv, ka investīciju forumi kā mārketinga pasākumi pilsētā esot nepieciešami, tomēr tie nav jārīko pārāk bieži.

Pēc V.Nadeždina vārdiem, investīciju forumi Daugavpilī noteikti ir jārīko, tomēr tas jādara nevis katru gadu, bet reizi divos-trijos gados, kā arī tiem jāgatavojas ļoti rūpīgi.

Komentējot to, vai šāda veida forumu rezultātā pilsētas uzņēmējdarbības vidē jūtamas pārmaiņas, Vladimirs Nadeždins atzīmēja, ka mūsu pilsētas problēma esot saistīta ar to, ka mūsu uzņēmēji gaida investorus ar idejām, savukārt investori vēlas ieguldīt līdzekļus jau izstrādātajos biznesa projektos.

Runājot par konkrētiem uzņēmumiem, kuri pēdējā laikā radušies vai radīsies Daugavpilī, nodaļas vadītājs paziņoja, ka Dome nesen lauza līgumu ar firmu, kura vēlējās būvēt biomasas ražošanas rūpnīcu, ražošanas procesu uzsāka „Latgales alus”, “Altonika” pagaidām nav sākusi darboties, jo viņiem esot pārāk augstas prasības, izvēloties personālu, vēl viens uzņēmums sāks strādāt šonedēļ un nodarbinās 75-100 cilvēkus. 
 


Написать комментарий