Igauņi aicina ciemos pie Robija Viljamsa

foto: Daily Mail
foto: Daily Mail

Nākamnedēļ mūzikas mīļiem savos plānos derētu ierakstīt Tallinu – tur Dziesmu svētku estrādē 20. augustā uzstāsies kolorītā britu popmūzikas zvaigzne Robijs Viljamss.

Šis būs vienīgais viņa koncerts Ziemeļeiropā, un pārdošanā Latvijā nonāca vien 7000 biļešu (to cena bija 49 lati), taču tie, kuriem bija (būs) šāda vēlme, pie biļetēm tomēr tiks.

Robijs Viljamss savas Eiropas koncertturnejas ietvaros sniegs tikai 15 stadionu un brīvdabas šovus. Nav brīnums, ka lielākoties Eiropā biļetes uz koncertiem tika pilnībā izpārdotas dažu stundu laikā un līdz ar to nācās izziņot virkni papildu šovu. Jāatgādina, ka joprojām nepārspēts ir mūziķa Ginesa rekords, kad pēc 2006. gada pasaules turnejas World Tour 2006 izziņošanas pirmajā dienā tika pārdoti 1,6 miljoni (!) biļešu. Interesanti, ka desmit gadu pēc leģendārā Nebvertas parka koncertieraksta jaunā turneja Take The Crown tiks filmēta tieši Igaunijas galvaspilsētā, turklāt koncerta dienā kaimiņi svinēs Neatkarības atjaunošanas dienu. «Līdz šim Igaunijā vēl neesmu uzstājies un esmu pagodināts, ka manu jauno šovu filmēs igauņiem tik nozīmīgā laikā,» par šo notikumu informēts bijis arī Viljamss. Robbie Williams – Live in Tallinn režisēs Rasels Tomass un Peters Rebane. «Mēs esam sajūsmināti, ka tieši Tallina izvēlēta par grandiozās turnejas vienīgo ieraksta vietu. Neatkarības atjaunošanas diena noteikti šai naktij piešķirs īpašu noskaņu,» tā Rebane.

Kā zināms, pērn novembrī tika izdots devītais Robija Viljamsa studijas albums Take The Crown, un jau ar pirmo singlu Candy viņš atgriezās britu singlu topa 1. vietā. Šis bija četrpadsmitais nr. 1 singls bijušā Take That dalībnieka kontā. Tāpat kā singls, arī albums Lielbritānijā uzreiz iekaroja visaugstāko pozīciju. Tas gan nav nekāds brīnums, jo Viljamss ir komerciāli veiksmīgākais solo mākslinieks Lielbritānijas vēsturē – dziedātājs savas solo karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 77 miljonus albumu kopiju.


Написать комментарий