Laimas saldumi saņem Worldfood medaļas; plāno eksporta pieaugumu uz Krieviju par 30%

foto: foodmarkets.ru
foto: foodmarkets.ru

Piedaloties vienā no nozīmīgākajām pārtikas izstādēm Krievijā Worldfood, saldumu ražotājs Laima saņēmis augstāko novērtējumu.

Godalgoti visi Laimas jaunie konkursam Gada prece nominētie produkti. Ar zelta medaļu novērtēta ekskluzīvā šokolādes konfekšu izlase Maestro R.Pauls un zefīrs Maigums ar aveņu kraukšķiem, sudraba medaļa piešķirta zīmola Old Town Bakeryjaunajām kūciņām Skudrupūznīši, ko ražo Staburadze.

Uzņēmuma eksporta direktore Ieva Jonsone komentē: «Worldfood ir viena no nozīmīgākajām pārtikas izstādēm Krievijā. Ieguldītais darbs šī gada sākumā, piedaloties izstādē Prodexpo 2013, jau devis rezultātu – pieauguši pārdošanas apjomi Maskavā un Maskavas reģionā par 30%, kopš vasaras nodrošināta produktu pārdošanas pārstāvniecība ne tikai Pēterburgā, bet arī Maskavā. Eksportējamo produktu portfelis paplašināts, eksportējot arī zefīru Maigums ,Selgas cepumus un marcipānu. Dalība izstādē Worldfood ir mērķtiecīgā darba turpinājums, jo 2014. gadā plānojam eksporta pieaugumu uz Krieviju palielināt par 30%, salīdzinājumā ar 2013. gadu. Gada beigās plānojam sasniegt pirms krīzes eksporta apjomu uz Krieviju, toreiz augstākais rezultāts tika sasniegts 2007. gadā.»

Šīs izstādes laikā notika vairākas tikšanās tieši ar Maskavas lielāko tirdzniecības ķēžu pārstāvjiem, pārstāvjiem no citiem Krievijas reģioniem un NVS valstīm, kā Baltkrievijas, Azerbaidžānas , arī no Izraēlas, Brazīlijas un Vācijas. Izstādes laikā arī parakstīts līgums ar izplatītāju Rjazaņas reģionā. Šobrīd Laima ražotie saldumi jau ir pieejami lielākajos Krievijas veikalu tīklos kā Auchan, Okei,7 kontinents, X5 Retail, Diksi, Lenda, Stockman, kā arī Latvijas puses veidotajā Rižskij dvorik.


Написать комментарий