Nākamgad daugavpilieši pie ārsta varēs pieteikties arī internetā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nākamā gada sākumā mūsu pilsētas un visa Latgales reģiona iedzīvotājiem būs pieejams jauns pakalpojums, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils reģionālās slimnīcas (DRS) valdes locekle Inta Vaivode.

Cilvēks, kurš par maksu vēlas apmeklēt kādu speciālistu, varēs pieteikties vizītei internetā DRS mājas lapā. Šis pakalpojums ir iespējams, pateicoties programmai „Ārsta birojs”, kura optimizē mediķu darbu ar mūsdienu tehnoloģiju palīdzību un ļauj dažādu jomu speciālistiem, kā arī veselības aprūpes un valsts struktūru darbiniekiem ātri apmainīties ar informāciju.

Minētā programma atvieglo profesionāļu darbu un nodrošina klientu ātru apkalpošanu. Medicīniskai iestādei būs iespēja operatīvi saņemt informāciju no malas un mazāk laika tērēt darbam ar dokumentiem.

Pēc I.Vaivodes vārdiem, vienotā informācijas sistēmā darbosies ambulatorais dienests, t.i., uzņemšanas nodaļa, rentgenoloģija, traumatoloģijas nodaļa, poliklīnika utt. Piemēram, vienuviet varēs gan pieteikties pie ārsta, gan apmaksāt kvīti. Patlaban Latvijā veiksmīgi darbojas 4 šāda veida programmas.

Iepirkumu uzraudzības biroja informācija liecina, ka minēto pakalpojumu sniedz SIA „Meditec”, un programma „Ārsta birojs” maksā gandrīz 5 000 latu.


Написать комментарий