HTC Latvijā prezentē savu dārgāko jebkad izgatavoto viedtālruni

foto: goldgenie.com
foto: goldgenie.com

Taivānas viedtelefonu ražotājs "HTC Corp." (HTC) Latvijā prezentē 2013.gada rudenī ierobežotā skaitā klajā laisto viedtālruni "Gold HTC One", kura radīšanā izmantots zelts, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja uzņēmumā.

Tā kā Latvijā ir tikai viens šāds viedtālrunis, jo pasaulē ir tikai daži eksemplāri, tad "HTC One Gold" apceļos mobilos operatorus un to drīzumā testēs sabiedrībā zināmi tehnoloģiju un modes cienītāji.

Kā skaidro uzņēmumā, tas ir visdārgākais jebkad izgatavotais HTC viedtālrunis. Lai arī sākotnēji to radīja īpaši Lielbritānijas mūzikas balvai "MOBO Awards", kā īpašu zelta balvu pasniedzot gada labākajam jaunajam mūziķim, daži ekskluzīvās sērijas zeltā tērptie viedtālruņi apceļo pasauli.

Jaunais viedtālrunis radīts, sadarbojoties ar luksusa zīmola "Goldgenie" dibinātāju Leibanu Rūmu. "HTC One" vienlaidus korpuss gan no priekšpuses, gan aizmugures ticis pārklāts ar 18 karātu zeltu.

Arī viedtālrunim "Gold HTC One" piemīt "HTC One" inovācijas - "HTC BlinkFeed", "HTC Zoe" un "HTC BoomSound".

"Goldgenie" iepriekš bija radījis īpašus tālruņus tādiem pasaulē zināmiem māksliniekiem kā Denzels Vašingtons, Vils Smits, Keita Mosa, bet sadarbība ar HTC bija pirmā reize, kad luksusa zīmola meistari sadarbojās tieši ar "Android" viedtālruņu ražotāju.

Kompānija "HTC Corp." dibināta 1997.gadā. HTC pārdod pašu izstrādātos viedtelefonus, kā arī ražo tālruņus vairākām ASV kompānijām, tostarp "Google".

Kompānijas globālā viedtelefonu tirgus daļa 2012.gadā veidoja 4,6%, salīdzinot ar 8,8% gadu iepriekš.


Написать комментарий