Pilsētas svētku volejbola turnīrā uzvar “1990”

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

Trešdien Ruģeļu mikrorajonā norisinājās pilsētas svētku ielu volejbola turnīrs, kurā uzvaru izcīnīja komanda „1990”, kas finālā pārspēja „Traktor”, ziņo Sporta parvaldes portāls.

2012. gadā Ruģeļos pilsētas svētku turnīrā pludmales volejbolā atsaucība bija liela un piedalījās vairāk nekā 10 komandas. Šoreiz interese bija krietni mazāka, toties komandu līmenis bija ļoti līdzīgs.

Sacensību uzvarētājs tika noskaidrots viena apļa turnīrā. Jau pēc pirmajām spēlēm izpaudās komandu „1990” un „Traktor” pārākums. Abas šīs komandas, lai arī ne bez pūlēm, bet savus pretiniekus uzvarēja divos setos. Finālspēlē „1990” pirmajā setā uzvarēja „Traktor” ar 15:8, bet otrajā setā tomēr zaudēja ar 12:15. Divu setu summā uzvara gan no rokām netika izlaista.

Komandas sastāvā spēlēja Vladimirs Ankudovičs, Erika Kromāne, Artūrs Koļesņikovs un Ēriks Voroņko (ikdienā spēlē Schenker volejbola līgā). Vicečempioniem sastāvā bija Kristīne Žuka, Aleksandrs Nasonovs, Maksims Sergejevs un Aleksejs Dorožko.

Spēlē par bronzas godalgām „Dagda” divos setos pārspēja „Divi kvadrātā”. Uzvarētājkomandas saņēma medaļas, kausus un piemiņas balvas.


Написать комментарий