Aktierim Harisonam Fordam operēta salauztā kāja

Amerikāņu aktierim Harisonam Fordam nācies gulties uz operācijas galda, lai operētu kreiso kāju, ko viņš aizvadītajā nedēļā salauza zinātniskās fantastikas filmas "Star Wars: Episode VII" ("Zvaigžņu kari 7") uzņemšanas laukumā.

Aktiera pārstāve informējusi, ka pēc operācijas 71 gadu vecais Fords jūtas labi un gaida, kad varēs atgriezties pie darba. Tikmēr "Zvaigžņu karu 7" filmēšana ritēs, kā plānots. Forda ainas atliktas kā pēdējās, lai viņš tās varētu nospēlēt pēc izveseļošanās.

Fords gaidāmajā kinolentē atkārto Hana Solo lomu, ko pēdējoreiz tēloja oriģinālajā "Zvaigžņu karu" triloģijā. Tā iznāca no 1977. līdz 1983. gadam.
"Zvaigžņu kari 7" iznāks 2015. gada 18. decembrī. Filmā būs redzami aktieri Adams Draivers, Oskars Īzaks, Endijs Serkiss, Džons Bojega un Deisija Ridlija, kā arī seriāla "Game of Thrones" ("Troņu spēle") aktrise Gvendolīna Kristija.

Filmā atgriezīsies aktieri no iepriekšējām "Zvaigžņu karu" franšīzes filmām. Tie ir Fords, Kerija Fišere un Marks Hamils.
2012. gadā "Disney" par 4,05 miljardiem ASV dolāru (2,96 miljardiem eiro) pārpirka režisora Džordža Lūkasa kinostudiju "Lucasfilm" un līdz ar to arī tiesības uz "Zvaigžņu karu" sēriju. Studija plāno izdot jaunu "Zvaigžņu karu" triloģiju, kā arī vairākas radniecīgas kinolentes.


Написать комментарий