Skrudalienas pagasta jaunieši aicina spēlēt volejbolu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils novada dome ir atbalstījusi jauniešus, kuri vēlas uzlabot savu ikdienu.

Pateicoties konkursa „Uzlabosim savu ikdienu!” balvu fondam, kas tika palielināts līdz 5 720 eiro, pašvaldības līdzfinansējumu saņēma 8 jauniešu ieceres.

Konkursa uzvārētāju vidū ir arī Skrudalienas pagasta jauniešu neformālā grupa „Mēs savam pagastam!”, kura jau uzsākusi projektā paredzēto sporta aktivitāšu īstenošanu.

Minētā jauniešu grupa projekta „Skrudalienas pagastā darbojamies aktīvi un veselīgi” ietvaros jauniešu aktīva dzīvesveida nodrošināšanai ir iegādājusies pludmales volejbolam nepieciešamo inventāru – volejbola tīklus, bumbas, tablo, laukuma līnijas, sporta pasākumu rīkošanai ērti saliekamu telti-nojumi. Ar Skrudalienas pagasta pārvaldes atbalstu vienā no laukumiem ir uzstādīti un nokrāsoti stacionārie volejbola stabi, līdz ar to Skrudalienas pagasta jauniešiem ir radusies iespēja pludmales volejbola spēlēm izmantot divus laukumus vienlaicīgi, ziņots Daugavpils novada domes mājas lapā.

Jāatzīmē, ka šajos laukumos 16., 23. un 30.jūlijā, kā arī 6. un 13.augustā plkst.18:00 notiks bērniem domātas meistarklases. Turklāt piedalīties meistarklasēs tiek aicināti ne tikai bērni, bet arī viņu vecāki, lai kopīgi organizētu jautras ģimeņu volejbola spēles ezera krastā.

Savukārt 17.augustā notiks projekta noslēguma pasākums – pludmales volejbola turnīrs „Skrudalienas pagasta pludmales volejbola kauss 2014”, kur pulcēsies aktīva sporta cienītāji ne tikai no Skrudalienas, bet arī no kaimiņu pagastiem. Turnīra norises laiks un dalībnieki tiks paziņoti augusta sākumā Skrudalienas pagasta pārvaldes un Daugavpils novada domes mājas lapās.


Написать комментарий