Puisis 200 meitenēm piedāvā ar viņu pārgulēt 1

foto: kadrs no video
foto: kadrs no video

Internetā plašu popularitāti iemantojis kāds "sociālais eksperiments" – proti, amerikāņu puisis 200 Eiropas sievietēm gaišā dienas laikā uz ielas piedāvā ar viņu pārgulēt.

Galvenais varonis ir Braiens no Kalifornijas, un viņa piedzīvojumus šobrīd noskatījušies jau gandrīz četri miljoni cilvēku.

Pirms tam Braiens ko līdzīgu izmēģināja arī savā dzimtenē - arī šie centieni kļuva par interneta hitu, taču visas 200 amerikānietes Braienam atteica.

Tāpēc Braiens devās divu nedēļu ceļojumā uz Eiropu, kur meitenes uzrunāja lielākoties Amsterdamā un Parīzē. Šoreiz rezultāts bija labāks - piekrita divas meitenes, bet vēl dažas atbildēja ar "varbūt".

"Novēroju ļoti plašu dažādu reakciju spektru - no pārsteiguma un riebuma līdz interesei un glaimiem. Taču vairums meiteņu uz šo piedāvājumu reaģēja pozitīvi, ne tā kā amerikānietes, kas man sejā šķieda ūdeni," komentēja Braiens.

Amerikāņu puiša centieni bija atbilde uz kādas meitenes izplatīto video - arī viņa uz ielas 200 puišiem piedāvāja stāties dzimumattiecībās. Šo video noskatījušies 15 miljoni cilvēku, un lieki teikt, ka meitenei veicās labāk.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий

puisim patīk atteikumi