Neparastā māksla: Amerikāniete skrien peņa formas maršrutus

foto: ekrānšāviņš no interneta
foto: ekrānšāviņš no interneta

Par interneta slavenību kļuvusi kāda sieviete, kura, gluži tāpat kā daudzi cilvēki, ik rītu skraida pa Sanfrancisko ielām, tikai viņai no saviem skrējieniem izveido mākslas darbus, nereti arī visai piedauzīgus, raksta "delfi.lv".

Tā 33 gadus vecā Klēra Vaikofsa figūras veido, izmantojot Nike+ viedtālruņa aplikāciju, bet ar saviem garadarbiem dalās sociālajos tīklos "Instagram" un "Tumblr".

Kā Klēra pastāstījusi vietējiem medijiem, viss sācies tad, kad viņa ievērojusi, ka viņas parastais maršruta atgādina Velsas korgija šķirnes suņa kontūru, un kopš tā laika viņa sākusi rūpīgi izstrādāt savus maršrutus.

"Tad es sapratu, ka ar savu skrējiena maršrutu varu veidot mākslas darbus, gluži kā gleznotājs to dara ar otu," stāstījusi Klēra.

Pagaidām viņas kolekcijā ir spociņš, daži zvēri un ļoti daudz peņu, kas arī piesaistījuši sabiedrības uzmanību. Tiesa, Klēra atzīst, ka ne visiem viņas ģimenes locekļiem patīk šī izklaide.

"Manam tēvam tas galīgi nepatīk. Viņš teica: "Man patīk, KĀ tu skrien, bet nepatīk, KO tu skrien"," stāsta neparastā māksliniece.


Написать комментарий