SIA ‘’Regula Baltija’’ aicina darbā lietvedības sekretāri/-u

Elektronisko iekārtu ražošanas uzņēmums ‘’Regula Baltija’’ (reģistrācijas Nr. 41503036161) aicina darbā lietvedības sekretāri/-u (profesijas kods 4120 03)

Galvenie darba pienākumi:

Profesionāla biroja ikdienas darba nodrošināšana, laipna apmeklētāju, klientu sagaidīšana, lietvedības kārtošana, asistēšana vadībai, ienākošo telefona zvanu, e-pastu un korespondences koordinēšana, atbalsts kolēģiem.

Prasības:

Vidējā profesionālā vai augstākā izglītība, vismaz 1-2 gadu pieredze līdzīgā amatā, izcilas latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas, lietvedības zināšanas, prasme strādāt ar datoru un citu biroja tehniku labā lietotāju līmenī, augsta atbildības sajūta, iniciatīva un precizitāte, spēja strādāt komandā un patstāvīgi.

Mēs piedāvājam interesantu un dinamisku darbu stabilā uzņēmumā mūsdienīgās un ērtās biroja telpās, profesionālus kolēģus, darbam nepieciešamos resursus, apmācības un profesionālās izaugsmes iespējas, konkurētspējīgu atalgojumu, kā arī apmaksātas pusdienas, sporta nodarbības un veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes termiņa beigām.

Informācija par darbu:

Darbs uz pilnu slodzi klātienē (darba laiks darba dienās no plkst. 8:30 līdz 17:00, 30 minūšu pusdienu pārtraukums).

Darba samaksa mēnesī (bruto) – 1100,00 eur.

Darbs jāuzsāk aptuveni 2024. gada 11. janvārī. Darbs uz noteiktu laiku (darbinieces aizvietošana bērna kopšanas atvaļinājuma laikā).

CV un pieteikuma vēstuli (ar vakances norādi) lūdzam sūtīt līdz 25.12.2023. uz e-pastu: darbs@regula.lv. Kontakttālrunis: 29442225 (pirmdien-piektdien, no plkst. 9 līdz 16).

Personāla atlases konkursa norise:
1. kārta: pretendentu sniegtās informācijas atbilstības izvērtēšana. 

Pēc 1.kārtas sazināsimies (pa e-pastu) tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa otrajai kārtai.
2. kārta: pārrunas un praktiskais uzdevums.

Kompānija "Regula" – lielākais ekspertu produktu ražotājs dokumentu, naudaszīmju un vērtspapīru autentiskuma pārbaudei.

Ik dienu kompānijas risinājumus izmanto ārlietu un iekšlietu ministriju, robežsardzes un muitas dienestu, aviokompāniju, banku un apdrošināšanas kompāniju speciālisti, tūrisma, viesnīcu biznesa, izklaides industrijas pārstāvji no Eiropas, Āzijas, Ziemeļamerikas, Dienvidamerikas, Āfrikas, Austrālijas, Jaunzēlandes un Tuvajiem Austrumiem.

Regula – pilna cikla uzņēmums: no idejas rašanās līdz tās realizācijai gatavos sērijveida produktos.

Uzņēmums ietilpst pasaules līderu trijniekā ekspertu iekārtu, programmatūras un informatīvi-uzziņu sistēmu izveidē darbam ar dokumentiem un banknotēm.

Šodien kompānijai ir pārstāvniecības Latvijā, Ukrainā, Vācijā, Nīderlandē, ASV, Brazīlijā. ‘’Regula’’ ierīces tiek piegādātas uz 135 valstīm.

Izstrāžu virknei pēc tehniskajiem raksturlielumiem nav analogu pasaulē.

Uzņēmuma mājaslapa: http://www.regulaforensics.com

18.12.2023 , 17:10

пресс-релиз