Izsludināts konkurss «Rēzeknes novada uzņēmums 2013»

foto getacore.ru
foto getacore.ru

Lai noskaidrotu un godinātu Rēzeknes novada uzņēmējus, kuri veicina uzņēmējdarbības vides attīstību, nodarbinātību, teritorijas pievilcību un sabiedrisko aktivitāti, Rēzeknes novada pašvaldība izsludina konkursu «Rēzeknes novada uzņēmums 2013».

Pretendents uz balvu kādā no 10 nominācijām var būt pašnodarbinātais, individuālā darba veicējs, kā arī jebkurš komersants neatkarīgi no tā juridiskā statusa un darbības nozares, kas ir reģistrēts un veic savu saimniecisko darbību Rēzeknes novada teritorijā.

Konkursa pretendentus, saņemot to piekrišanu, ir tiesīgas izvirzīt Rēzeknes novada iedzīvotāju konsultatīvās padomes. Taču jebkurš iedzīvotājs ir aicināts griezties pie konsultatīvās padomes locekļiem un ieteikt tos pagasta uzņēmējus, kurus uzskata par tiesīgiem saņemt kādu no 10 tituliem:

Videi draudzīgs uzņēmums,

Gada investors,

Uzņēmums – novada VIP,

Jaunais uzņēmums,

Gada amatnieks,

Gada mājražotājs,

Gada uzņēmums,

Izglītības mecenāts,

Inovatīvu produktu ieviesējs,

Kultūras mecenāts.
Konkursa pretendentu pieteikšanai nepieciešams iepazīties ar konkursa nolikumu, kur sīkāk aprakstīta katra nominācija un vērtēšanas kritēriji, aizpildīt pieteikuma anketu un iesniegt to Rēzeknes novada pašvaldības Attīstības plānošanas nodaļā (27.kabinets, Atbrīvošanas alejā 95, Rēzekne) vai jebkurā Rēzeknes novada pagasta pārvaldē līdz 2012.gada 11.jūnijam (ieskaitot).

Nolikums un pieteikuma anketa atrodama ŠEIT.

Lai noteiktu konkursa uzvarētājus, vērtēšanas komisija apmeklēs visus konkursa pretendentus to saimnieciskās darbības veikšanas vietās. Tas plānots vasaras/rudens sezonas laikā. Konkursa uzvarētājus godinās un balvas pasniegs svinīgā ceremonijā pasākumā „Rēzeknes novada uzņēmēju diena 2013”, kas nākamgad un arī turpmāk ik gadu notiks 19.martā Jāzepa dienā.


Написать комментарий