Kalupieši piedalījās konferencē „Jaunieši – Latvijas vērtība”

foto dnd.lv
foto dnd.lv

Daugavpils novada mājas lapā ziņots, ka Kalupes pagasta jauniešu kopienas pārstāvji un Kalupes 132.mazpulka dalībnieki 2012.gada 7.decembrī Jelgavas pilī piedalījās konferencē ,,Jaunieši-Latvijas vērtība”. Pasākumu organizēja Latvijas Mazpulki sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti, Latvijas Jaunatnes padomi un Latvijas Jauno zemnieku klubu.

Konferences mērķis bija plašai sabiedrībai un jaunatnes politikas plānotājiem valstī un pašvaldībās parādīt savu organizāciju ieguldījumu jauniešu iniciatīvas, darba tikuma un patriotisma veicināšanā, apliecinot gatavību aktīvai līdzdalībai lēmumu pieņemšanā.

Šajā konferencē piedalījās tie bērni un jaunieši, kuri, apvienojoties interešu grupās, biedrībās, prot, var un vēlas kopā mērķtiecīgi darboties savā pagastā, skolā, novadā, pilsētā un valsts labā.

Kalupes pagasta jaunieši – L.Liepiņa, E.Raščevska, D.Jefimova,  A.Zeps un Kalupes pamatskolas mazpulcēni – A.Kaļinka, V.Celpanova, M.Baiks un mazpulku vadītāja I.Ivdra pārstāvēja Kalupes pagastu un iepazīstināja ar savu darbību, paveikto un nākotnes iecerēm.

Apvienojot visas redzētās, dzirdētās idejas un enerģiju, noteikti tiks stiprinātas gan mazpulku, gan citas  jaunatnes organizācijas Latvijā. Pēc I.Ivdras vārdiem, šī diena visiem bija radoša, darbīga un draudzīga.


Написать комментарий