KNAB piemēro drošības līdzekli iestādes vadītājai 2

foto laiki.lv
foto laiki.lv

Līvānu novada domes sabiedrisko attiecību un ārējo sakaru daļa ziņo, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) 2012.gada 13.decembra lēmums nosaka, ka Līvānu novada domei trīs darba dienu laikā jāpiemēro Maijai Dzintrai Skudrei „noteiktas nodarbošanās aizliegums – aizliedzot viņai pildīt Līvānu 1.vidusskolas direktores pienākumus”.

Amatpersona tiek turēta aizdomās par kukuļa pieprasīšanu un saņemšanu no kādas juridiskas personas, kas šajā sakarā vērsusies ar iesniegumu KNAB. Korupcijas aizdomas nav saistītas ar Līvānu 1.vidusskolas kā pašvaldības iestādes finanšu līdzekļu izlietojumu, bet ar personas individuālu rīcību, ko tā veikusi, būdama valsts amatpersona.

Par tālākiem Līvānu novada domes lēmumiem minētajā jautājumā sabiedrība tiks informēta dienas gaitā, ziņo Līvānu novada pašvaldības mājas lapa.


Написать комментарий

ja taa korupcija ilgusi jau vairakus gadus,pec atstadinashanas no amata skolaa pat mainijas Jauna gada afisha diskoteka mums skoleniem dazu dienu laikaa kluva par bezmaksas pasakumu,vienkarshi ieejas maksu 1,20ls vietaa aizlimeja ar svaigu papiru ieeja briva

līvānu novadā turpmāk 13 decembri vajag pasludināt par brīvdienu lai visa pilsēta svin svētkus . Jo tā zagle un kukuļņēmēja bijusī LĪVĀNU 1 vidusskolas direktore Maija Dzintra Skudre to būtu pelnijusi bet viņu šajā dienā izlikt pilsētas centrā par sētnieci Un tā katru gadu tad tantiņa zinās kā''nirgāties par cilvēkiem un prasīt kukuļus

Написать комментарий