Saņemta atļauja slēgt līgumu par tramvaju iegādi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas pašvaldība ziņo, ka 20.februārī Iepirkumu uzraudzības birojs ir atļāvis AS „Tramvaju uzņēmums’’ slēgt līgumu par 12 tramvaju iegādi projekta „Daugavpils pilsētas tramvaju transporta infrastruktūras renovācija’’ ietvaros.

Atgādināsim, ka šā gada 7.februārī tika saņemta AS „Daugavpils lokomotīvju gremota rūpnīca” sūdzība par konkursa rezultātiem. Uzņēmums apšaubīja to, ka otrā konkursa dalībnieka – ОАО "Управляющая компания холдинга "Белкоммунаш", SIA "Agmen Consulting Bureau", piedāvājums atbilst konkursa nolikumam.

Iepirkumu uzraudzības birojs izskatīja sūdzību un pašvaldības paskaidrojumus, un atļāva iegādāties tramvaju vagonus no Baltkrievijas uzņēmuma, kas piegādās vagonus par 4 614 312 bez PVN.

Vagonu iegādes rezultātā tiek plānots panākt, ka pilsētnieki vairāk izmanto sabiedrisko transportu un mazāk – personisko.
83,11% no projekta attiecināmajām izmaksām tiks līdzfinansētas no ES fondu līdzekļiem. Tiek plānots, ka vagoni pilsētā tiks piegādāti šā gada otrajā pusē.


Написать комментарий