Demija Mūra sašļukusi. Aizmirst pat noskūt kājas!

foto: Bulss Press
foto: Bulss Press

Populārā Holivudas aktrise Demija Mūra (50) ir tik satriekta par šķiršanos no aktiera Eštona Kačera (34), ka aizmirst pat sakopties pirms došanās pastaigā īsos šortiņos.

Demija, kuras laulība ar Kačeru tiek oficiāli šķirta, jo Eštons tieši kāzu sestajā gadadienā viņu piekrāpa, šajā sev smagajā laikā pieķerta piemirstam par kāju epilāciju. Neskatoties uz to, pastaigas laikā viņa skaidri norādīja, ka joprojām ievēro savus principus par veselīgu dzīvesveidu, jo dienas gaitās bija devusies ar glāzi biešu sulas rokās. 

Pēc šķiršanās Demijas svars sasniedzis, šķiet, nu jau pašu kritiskāko, jo 164 centimetrus garā būtne sver vairs tikai 44 kilogramus. Aktrises nesaprātīgā diēta un jautājumi par viņas veselības stāvokli kaut kādā mērā jau sāk pārmākt notikušo laulības šķiršanas skandālu.

Pēdējā laikā aktrise, kas uz laiku pat bija ievietota slimnīcā, vairs neparādās nekādos saviesīgos pasākumos un vispār izvairās bieži doties ārā no mājas. Viņas laulenis Kačers gan nevairās ietusēt ar savu jauno pasiju – aktrisi Milu Kunisu.



Написать комментарий