Brīvdienas Daugavpilī

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Neskatoties uz to, ka daba ienes savas korekcijas notiekošajā, Daugavpilī ir ieplānotas vairākas sporta sacensības.

Sestdien un svētdien Olimpiskajā centrā notiks Latvijas volejbola čempionāts, bet stadionos „Celtnieks” un „Esplanāde” ir ieplānotas spēles ERREA CUP U8.

11.00 Kultūras pils sporta zālē sāksies V Starptautiskais sambo turnīrs Daugavpils Youth Open 2013, tajā piedalīsies zēni 1997.-1998.dzimšanas gada un jaunāki dalībnieki. Pasākumā piedalīsies ap 100 dalībniekiem no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Igaunijas un Krievijas, cīņas notiks deviņās svara kategorijās. Sacensības vērtēs starptautiskās kategorijas tiesnesis no Baltkrievijas Georgijs Borisevičs.

13.00 Olimpiskajā centrā sāksies Latvijas volejbola čempionāts, tas notiks arī svētdien, 21.aprīlī.

Daugavpils novada kultūras centrā 15.00 svinīgajā koncertā uzstāsies grupa „Stage On”. Grupā darbojas dažāda vecuma jaunieši, saņem ne tikai vokālās dziedāšanas apmācību, bet arī gūst pieredzi kolektīvajā muzicēšanā. Šogad grupa „Stage On” atzīmēs piecu gadu jubileju. Koncertā izskanēs dažādu izpildītāju dziesmas, skanēs dažāda stila mūzika, sākot no tautasdziesmām un beidzot ar roku. Ieeja ir bezmaksas.
21.aprīlī svētdien, Poļu ģimnāzijas sporta zālē notiks sacensības novusā.

Turpināsies hokeja čempionāta spēles U-14 kategorijā, plkst.12.15 pilsētas Ledus Hallē.

Stadionā „Lokomotiv” plkst. 16.00 būs atklāta jaunā spīdveja sezona, piedalīsies komandas Lokomotīve un Wibrzeze (Gdaņska).

Novēlam Jums priecīgas brīvdienas! Sargājiet sevi un savus tuvākos!


Написать комментарий