Nokia papildina Lumia klāstu; Latvijā jaunais viedtālrunis maksās 400 latu

foto: db.lv
foto: db.lv

Somijas kompānija Nokia prezentējusi jaunu viedtālruni Nokia Lumia 925, kas ir Nokia Lumia 920 pēctacis. Jaunākā ierīce aprīkota ar metāla un polikarbonāta korpusu, PureView kameras tehnoloģiju, kā arī jaunām funkcijām.

Viedtālrunis aprīkots ar jaunu kameras lēcu tehnoloģiju un jaunās paaudzes attēlveidošanas tehnoloģiju, tādējādi uzlabota fotogrāfiju un video kvalitāte, norāda Nokia. Tāpat Nokia Lumia 925 pieejama Nokia Smart Camera funkcija,  kas ļauj uzņemt desmit attēlus reizē un rediģēt tos pa daļām, pēc tam kombinējot tos vienā attēlā.

Nokia Lumia 925 aprīkots ar Windows Phone 8 operētājsistēmu, 4,5 colluAmoled skārienjūtīgu displeju, 1,5 GHz divkodolu Snapdragon procesoru, 1GB operatīvo atmiņu, 16GB iekšējo atmiņu un 7GB failu uzglabāšanu bez maksas tiešsaistes krātuvē SkyDrive.

Nokia Lumia 925 par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu 400 latu apmērā būs pieejams šī gada ceturtajā ceturksnī. Patlaban Latvijas tirgū pieejami trīs Nokia Lumia sērijas viedtālruņi ar Windows Phone 8operētājsistēmu - Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 820 un  Nokia Lumia 620.


Темы: , , , ,
Написать комментарий