“Twitter” savus lietotājus informēs par populāriem TV šoviem

foto: Reuters
foto: Reuters

Mikroblogošanas vietne "Twitter" testē jaunu funkciju, kas lietotājus informēs par populāriem televīzijas šoviem, raksta ārvalstu mediji.

Piekļuvi jaunajai funkcijai ieguvis lietotājs @ASG. Viņš pastāstīja, ka viņa viedtālrunī "Twitter" aplikācijā ir redzama iespēja "Trending". Tajā tiek stāstīts par pašlaik TV ekrānos populāriem šoviem.

Tiesa gan, lietojot "Twitter" datorā, šāda informācija nav redzama.

"Trending", kas aizņem aptuveni pusi no ekrāna, parādās "Twitter" ziņu lentas augšpusē. Ir atspoguļots šova logo, norādīts laiks un televīzijas kanāls, kurā tas ir redzams. Tāpat ir informācija par tvītiem, kas veltīti konkrētajam šovam.

Uzklikšķinot lietotājam tiek piedāvāta detalizēta informācija par šovu un tā publicitāti mikroblogošanas vietnē.

"Twiiter" pārstāvji gan pagaidām atteikušies komentēt jauno funkciju.

Tehnologīju eksperti vērš uzmanību, ka pēdējā laikā "Twitter" īpaši aktīvi pievērsušies tehnoloģijām, kas saistītas ar televīziju. Tāda pieeja saistīta ar to, ka lietotāji bieži apsriež šovus un seriālus, ko skatās televīzijā.

Viens no pēdējiem jaunumiem - piemēram, maijā "Twitter" prezentēja servisu, kas pēta, par kādiem raidījumiem raksta lietotāji. Tas nepieciešams, lai viņiem parādītu to pašu reklāmu, kuru viņi tikko redzējuši televīzijā.


Написать комментарий