“Kaspersky” plāno izvērsties Eiropas tirgū un atver centrālo biroju Londonā

foto: eexploria.com
foto: eexploria.com

Informāciju tehnoloģiju drošības risinājumu kompānija "Kaspersky Lab" oktobra vidū atvērs jaunu biroju Londonas centrā, kas būs visas Eiropas galvenais birojs uzņēmuma darbiniekiem un klientiem, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Tas veicināšot "Kaspersky Lab" komercdarbības attīstību un pozīciju nostiprināšanu gan Apvienotajā Karalistē, gan visā Eiropas reģionā. Plānots, ka jaunajā Londonas birojā būs nodarbināti vairāk nekā simt līdzstrādnieku.

"Komercdarbības pieaugums Apvienotajā Karalistē un klātbūtnes paplašināšana šajā reģionā ir viena no "Kaspersky Lab" svarīgākajām prioritātēm. Un Eiropas centra atvēršana tieši Londonā apliecina, cik nozīmīgs mums ir šis reģions. Mēs esam pārliecināti, ka Apvienotās Karalistes, Eiropas un pasaules operāciju konsolidācija viena jaunā biroja ietvaros veicinās visas uzņēmuma komercdarbības sinerģiju un tādējādi palielinās mūsu klientu apmierinātību," skaidro uzņēmuma rīkotājdirektors Eiropā Aleksandrs Moisejevs.

Jaunā biroja atvēršana notiek vienlaikus ar pārmaiņām uzņēmuma komercdarbības vadības struktūrā. Bijušais "Kaspersky Lab" rīkotājdirektors Apvienotajā Karalistē Malkolms Taks ieņems jauno Eiropas stratēģiskās partnerības direktora amatu.

Šajā postenī viņš piedalīsies ilgtermiņa attiecību veidošanā ar sistēmu integratoriem un citiem lieliem Eiropas mēroga partneriem.

"Kaspersky Lab" rīkotājdirektora Apvienotajā Karalistē amatu no 2. septembra ieņem Kirils Slavins. Iepriekš viņš ir strādājis vadošos amatos vairākās lielās vispasaules korporācijās - "PepsiCo", "Deloitte & Touche", "Rinaco Plus".

"Esmu pārliecināts, ka Kirils ar savu stratēģisko redzējumu un vairāk nekā divdesmit gadu darba pieredzi izdarīs visu iespējamo, lai "Kaspersky Lab" gūtu panākumus Apvienotajā Karalistē. Vadošā biroja atklāšana Londonas darījumu centrā un jaunās amatpersonas Eiropā tuvinās mūs klientiem un palīdzēs sasniegt izvirzītos mērķus," norādīja Moisejevs.

"Kaspersky Lab" ir starptautiska uzņēmumu grupa, kas darbojas vairāk nekā 200 valstīs un teritorijās visā pasaulē. Centrālais birojs atrodas Maskavā. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 2400 speciālisti. "Kaspersky Lab" vietējās pārstāvniecības atrodas 30 valstīs, bet izstrādājumus un tehnoloģijas izmanto vairāk nekā 300 miljoni gala lietotāju un vairāk nekā 200 000 korporatīvo klientu visā pasaulē. 2010.gada oktobrī "Kaspersky Lab" paziņoja par Baltijas pārstāvniecības atvēršanu Rīgā.


Написать комментарий