Tonino Lamborghini Antares: Stilīgs viedtālrunis par 3000 eiro

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Tiem, kas ikdienā pārvietojas Lamborghini markas automobilī, nav pat variantu – jāpērk un viss. Pārējie var padomāt ar ko sākt. Ar auto vai telefonu.

Katram autoražotājam ir šādi tādi sīkumi, ko par dārgu naudu pārdot kā zīmola suvenīrus. Maciņi, vizītkaršu turētāji, atslēgu piekariņi. Viens otrs pamanās piedāvāt arī T-kreklus, jakas, cepures un pat pulksteņus. Ferrari, piemēram, sadarbībā ar Puma klajā laidis gaumīgu sieviešu somiņu kolekciju. 

Taču Lamborghini tagad būs arī pašiem savs viedtālrunis. Tas izgatavots no metāla korpusa un dažādu krāsu un toņu ādas apdares. Tā kā elektroniskā ierīce ir saražota ierobežotā skaitā, tad katru aparātu rotā sērijas numurs un, protams, Lambo logotipa bullītis. Vai vērsītis, ja kādam tas ceļ pašapziņu! 

Tas ir viedtālrunis ar 4,3 collu skārienjūtīgu ekrānu un Android 4.2 Jelly Bean operētājsistēmu. Telefonam ir 2 Gb operatīvā un 32 Gb iebūvētā atmiņa. Turklāt ierīcē iebūvētos skaļrunīšus darbina speciāli šim aparātam izstrādāts Yamaha pastiprinātājs. 

Šāda statusa elektroniskai ierīcei Tonino Lamborghini Antares ir pat pārlieku veiktspējīgs. Tam ir 13 megapikseļu kamera un iespēja filmēt Full HD režīmā. 

Krievijā un Ķīnā Tonino Lamborghini Antares tirdzniecībā nonāks jau šogad. Citviet pasaulē vēl mazliet jāpagaida. Droši vien prioritāte būs klienti ar kādu no Lambo automobiļu modeļiem. 


Написать комментарий