Tuvāko 3 gadu laikā SIA «Labiekārtošana-D» plāno gūt peļņu 85 tūkst. eiro gadā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

9.janvārī Daugavpils pilsētas domes deputāti apstiprināja pašvaldības SIA „Labiekārtošana-D” darbības un attīstības stratēģiju 2014.-2016.gadam.

Finanšu komitejas sēdē pirms nedēļas, skatot minēto stratēģiju, deputātiem paskaidroja, ka 2013.gadā uzņēmuma darbinieku skaits pieauga, jo tam deleģēja āra apgaismojuma nodrošināšanas funkciju.

Komitejas sēdē tika runāts, ka uzņēmums par savu vājo pusi uzskata to, ka ES fondi tam ir maz pieejami. Lai izvērtētu situāciju, uzņēmums plāno ciešāk sadarboties ar Domes struktūrām. Piesaistītos līdzekļus SIA „Labiekārtošana-D” iepriekš plānoja izmantot kapličas un dzīvnieku patversmes renovācijas veikšanai, un noteikti turpinās darbu pie finansējuma piesaistīšanas.

Daugavpils pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis Finanšu komitejas sēdes gaitā apstiprināja, ka ES fondu apguves iespējas uzņēmumam tiešām esot ierobežotas. Līdz gala lēmuma pieņemšanai Domes deputātu sēdē tika uzdots iekļaut stratēģijā plānotā laika posma ekonomiskos rādītājus, kas tika izdarīts. Saskaņā ar iesniegto informāciju, katrā no trijiem nākamajiem gadiem uzņēmums plāno gūt peļņu aptuveni 85 tūkst. eiro apmērā, t.i., aptuveni pēdējo divu gadu līmenī.

Uzņēmums plāno attīstīties un pildīt tam deleģētās funkcijas, citus Domes iestāžu pasūtījumus un sniegt maksas pakalpojumus, ievērojot likumā noteikto attiecību starp pašvaldības un privāto firmu pasūtījumiem.


Написать комментарий