Kalkūnes pagastā gatavojas bardu mūzikas vakaram „Aprīļa ģitāras”

foto: dennedblog.com
foto: dennedblog.com

Kā portālam Gorod.lv pavēstīja Kalkūnes pagasta kultūras menedžere Brigita Madelāne, pagastā notiek aktīva gatavošanās bardu mūzikas vakaram „Aprīļa ģitāras”, kurš šogad notiks 25. aprīlī plkst. 18:00.

Jāatgādina, ka pērn pirmais pasākums pulcēja lielu interesentu skaitu, jo tobrīd Daugavpils novadā nesanāca kopā tik liels autordziesmu izpildītāju, bardu un ģitāras mūzikas cienītāju skaits. Tādējādi Jeļena Vitkeviča, Valērijs Jermačenko, Sergejs Solovjovs, Jurijs Sarāns, Žanna Busargina, Anatolijs Galers, kā arī pasākuma iniciatori Brigita Madelāne un Anatolijs Baiko ģitāras skaņu pavadīja spēja radīt draudzīgu atmosfēru, bet pārējo vidū viņiem palīdzēja Tatjana Zubkova un Viktors Suško.

Vakara gaitā skanēja ne tikai autordziesmas, bet arī Latīņamerikas mūzikas ritmi un visiem labi pazīstami skaņdarbi – praktiski katru numuru pavadīja vētraini aplausi, bet pasākuma noslēgumā tika nolemts, ka šī tradīcija jāturpina.

Atzīmēsim, ka pasākumā aicina piedalīties gan jaunos, gan izpildītājus ar pieredzi, bardus, autordziesmu izpildītājus, ģitāristu ansambļus, kā arī solo ģitāristus.

Atliek vien piebilst, ka visi interesenti pieteikumus var sūtīt uz e-pasta adresi brigi@inbox.lv vai Kalkūnes pagasta pārvaldi (Ķieģeļu iela 4, Kalkūni, Kalkūnes pagasts, Daugavpils novads, LV 5449) līdz 1. aprīlim.

Savukārt sīkāku informāciju var saņemt, piezvanot pa tālruni 654 40828, 29528218(Tele2), 22157802 (Bite) Brigitai Madelānei.        


Написать комментарий