MIL: Krievija atsakās apspriest adoptēšanas problēmu ar Zviedriju, kurā ir atzītas par likumīgām viendzimuma laulības 1

foto: apollo.lv
foto: apollo.lv

Krievija ignorē visus Zviedrijas mēģinājumus sākt pārrunas par adoptēšanas vienošanos, apgalvo izdevums Svenska Dagbladet. No pērnā gada rudens Krievija apturēja visas adopcijas uz Zviedriju tādēļ, ka šajā valstī ir legalizētas viendzimuma laulības, un situācija nonāca strupceļā, ziņo weekjournal.ru

Zviedrija mēģina sākt vienošanās apspriešanu no pērnā gada rudens, bet Krievijas ierēdņi atsakās sēsties pie pārrunu galda, apgalvo ministra padomnieks bērnu un senioru jautājumos Gorans Holstrēms.

„Pārrunas vēl pat nav sākušās, un ne jau Zviedrijas vainas dēļ”, – paziņoja Holstrēms.

No 13 Krievijas bāreņiem, kuri jau tikās ar nākamajiem vecākiem no Zviedrijas, tikai viens bērns aizbrauca uz Zviedriju. Dažus adoptēja Krievijas ģimenes.

Kā uzskata TheLocal.se, Krievijas tēla uzlabošanos Zviedrijas presē neveicināja arī Sanktpēterburgas Likumdošanas sapulces deputāta Vitālija Milonova intervija, kuru viņš sniedza Zviedrijas televīzijai pērnā gada oktobrī. Kā apgalvo izdevums, Milonovs toreiz nosauca visus homoseksuāļus par „perversiem” un pierādīja, ka bērniem būs labāk, ja viņi paliks Krievijas bērnu namos.

„Perversi? Nē, tas nav pieļaujams. Homoseksuāļi ir perversi, un viņiem jāaizliedz adoptēt bērnus – Milonova vārdus citē Zviedrijas izdevums. – Bērni, kuri aug šādā vidē, tiek pakļauti psiholoģiskai iznīcināšanai”.   
 


Написать комментарий

Pilnīgi pareizi! Homosex ir pataloģija, un šādiem "pāriem" nedrīkst ļaut adoptēt bērnus!!!