Carevs aicina ukraiņus protestēt pret ASV administrāciju 1

foto: news2000.com.ua
foto: news2000.com.ua

Kustības „Dienvidaustrumi” līderis Oļegs Carevs aicinājis ukraiņus sagaidīt ASV valsts sekretāra vietnieku Ričardu Stenglu ar protesta akcijām. Viņa paziņojumu ir izplatījis kustības preses centrs, – ziņo rosbalt.ru.

„Rodas sajūta, ka Ukraina jau ir kļuvusi par vēl vienu ASV štatu, un ASV administrācijas pārstāvji praktiski katru nedēļu veic jaunās kolonijas inspekciju, un pārbauda, vai šeit tiek ievēroti Amerikas likumi un kārtība”, – teikts paziņojuma tekstā.

Carevs uzsvēra, ka Vašingtona atklāti ziņo par to, ka pašreizējā Ukrainas vara pakļaujas ASV administrācijai un veido valsts pārvaldes sistēmu, kura atskaitās ASV administrācijai. „Kādēļ nav dzirdami tie Maidana līderi, kuri no visām tribīnēm kliedz par Ukrainas neatkarību? Aicinu ukraiņus, kuri vēl nav zaudējuši spēju patstāvīgi domāt un saprātīgi novērtēt situāciju, protestēt pret Ukrainas pakļaušanos ASV administrācijai un pieprasīt no pašreizējās Ukrainas varas ievērot Ukrainas Konstitūcijas principus”, – paziņoja politiķis.

Kā tika ziņots, 12. maijā Kijevā ieradās ASV valsts sekretāra vietnieks Ričards Stengls.


Написать комментарий

PATS LABAK LAI ATDOT CILVEKIEM NAUDU KO NOZOGA AR DVINSK SAKARA ATVERSANU UN TAD LAI TELO POLITIKI ZAGLIS UN MELIS ALKATIGAIS