Ko darīt ar džinsiem šovasar

foto: depositphotos.com
foto: depositphotos.com

Šo sezonu nekā nevar nosaukt par džinsu sezonu. Vienkārši teiksim, ka miljonu sirdīm dārgie džinsi, kā jebkura Essentials kategorijas lieta, nevar būt aktīvi nemoderna – vienkārši atrodas ārpus aktīva popularitātes pieauguma.

Ne činosu bums, ne pērnās vasaras Ginenchy šortu svārki nav izstūmuši džinsus no goda pjedestāla.

Zilā brutālā klasika jūtas labi, ko vēlam arī jums. Džinsu industrijas mastodonti Levi’s, Diesel, Wrangler, Calvin Klein Jeans līdz ar relatīvi jauno 7 for All Mankind piedāvā taisnus tradicionālu krāsu džinsu modeļus ar sašaurinātiem galiem total look un liek likmi uz to, kas ir dabīgs, nav riebīgs. – vēsta style.rbc.ru.

Nākamajā džinsu izklaides līmenī atrodas motosports, bet līdz ar to arī šauri, tehnoloģiski, turklāt visai vīrišķīgi džinsi moto.

Te var visu – iet līdz galam, papildinot baikeru džinsus ar dizaineru vējjaku un atbilstošām kurpēm vai izvēlēties kompromisa variantus: darījumu tēlam izvēloties klasiska piegriezuma, bet pēc noskaņojuma atraisītu žaketi un kurpes.

Aizmirstiet par banānu džinsu siluetu, variantus ar pazeminātu šuvi, ļoti šaurus modeļus un atlokiet jūsu taisnos mazliet sašaurinātos džinsus tikai ārkārtas gadījumā, piemēram, ģērbjot tos ar bout shoes vai mokasīniem.

J Brand meklē denima un biznesa sīpola bilanci – un atrod to pelēkā gammā. Turklāt nevis rokenrola stilā, bet pilsētas stilā. Starp citu, rokenrols tā vēsturiskajā izpratnē pagaidām atrodas pelnītā atpūtā – ne noberzumi, ne caurumi šīs sezonas džinsos nav konstatēti.

Arī te kompromisus neviens nav atcēlis. Pelēks ir brīnišķīgs fons, lai sajauktu klasiku ar sportu, ja priekšā ir ne pārāk oficiāla tikšanās ārpus ofisa. Arī ballītei tie derēs: nedaudz ādas un provokācija bez krāsu plosīšanās – tas, kas ir vajadzīgs. Bet, ja vēlaties krāsu, tad principā derēs jebkura, pat sarkana.

Sports un tīrs aizvadītā gadsimta 90. gadu lakonisma gars, kurš aktuāls arī tagad, ir balti džinsi. Galvenais ir iegaumēt, ka tas ir minimālisma stāsts, nevis stāsts par Vidusjūras tērpiem ar sarkaniem mokasīniem un lielām siksnu sprādzēm. Tādēļ apavi – sliponi, sportiskas kurpes un sandales ar biezu zoli.

Ar sportisku krekliņu caurumiem tāpat kā ar krāsu labāk neflirtēt, bet izvēlēties vienkāršu atturīgas krāsas variantu.

Ja jūs esat tāli no studenta tēla tāpat, kā podijs no reālās dzīves, baltus džinsus var papildināt ar vienkāršību

Un, protams, nav jāaizmirst par galvenajiem noteikumiem. Džinsiem jābūt apstieptiem, bet tiem nav jāiespiežas ķermenī. Taisns siluets ar nepietiekamu garumu rada tikai žēlumu, ja tas nav sociāli saīsināts modelis, kas vīriešu džinsiem ir retums. Bet pirkt garus džinsus nav vērts – kājas garākas nekļūs, bet to saīsināšana mājās vienmēr ir pamanāma un izskatās ne visai pievilcīgi.


Темы: , , , ,
Написать комментарий