Policija aiztur vīrieti, kurš tā vietā, lai veiktu solīto remontu dzīvoklī, apzog to

foto spyingonhumanity.com
foto spyingonhumanity.com

4.septembrī Daugavpils policijā ar iesniegumu par dzīvokļa apzagšanu vērsusies kāda iedzīvotāja. Par zādzības faktu tika uzsākts kriminālprocess, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Izmeklējot visus notikuma apstākļus tika noskaidrots, ka cietušā sieviete vienojusies ar kādu vīrieti par remonta veikšanu savā dzīvoklī, veica priekšapmaksu 80 latu apmērā un atstājusi viņam sava dzīvokļa atslēgas. Pēc pāris dienām, atgriežoties savā mājoklī, lai apskatītos veicamo remontu, sieviete neatrada nedz divu televizoru ar DVD atskaņotāju, nedz pašu meistaru, nedz arī viņa paveikto remontu.

Turpinot izmeklēšanu un operatīvus meklēšanas pasākumus, policijas darbinieki, aizdomās par šo noziegumu, vakar aizturējuši 1981.gadā dzimušo vīrieti. Pašlaik tiek lemts par piemērojamā drošības līdzekļa veidu. Nozagtas mantas vīrietis jau paspējis realizēt – policijas darbinieki tās atraduši kādā pilsētas lombardā. Jāatzīmē, ka, policijas redzeslokā jau nonākušā, „remontdarbinieka” kontaktinformāciju dzīvokļa saimniece atradusi sludinājumos.


Написать комментарий