Dziedātāja Madonna atklāja Vladimira Putina seksuālo orientāciju

foto: inotv.rt.com
foto: inotv.rt.com

Pop – zvaigzne Madonna kritizēja Vladimiru Putinu "GLAAD Media Award" balvas pasniegšanas ceremonijā, ziņo portāls sobesednik.ru.

Dziedātāja nosodīja prezidenta attieksmi pret grupu "Pussy Riot". "Ja prezidents sēdētu vienā istabā ar grupu "Pussy Riot", uzsāktu ar viņām dialogu, tad prezidents saprastu viņu uzskatus, tad viņš noteikti nepieļautu, lai radošas sievietes sēdētu cietumā. Kad es iedomājos par to, tad saprotu, ka tas ir vājprātīgums. Tas viss ir tikai par valdības kritiku," paziņoja dziedātāja.

Dziedātāja atzīmēja, ka Putins izjūt seksuālo tieksmi pret šī grupas dalībniecēm. Dziedātāja papildināja, ka jau visu saprata par prezidenta seksuālo orientāciju, un viņas runa bija vērsta pret tiem, kuri vēlas dzīvot demokrātiskā valstī, neskatoties uz savu seksuālo orientāciju un baudīt tādas pašas tiesības kā heteroseksuāli.

Madonna izteicās arī par Sankt – Pēterburgas valdību, jo aizturēja netradicionālās orientācijas cilvēku grupu.

Atgādinām, ka dziedātāja 2012.gada vasarā uzstājās Pēterburgā un skatītāji iesniedza tiesā prasības pret dziedātāju par homoseksuālisma propagandu. Pēc iedzīvotāju viedokļa dziedātāja pārkāpa vietējos likumus, jo koncertā piedalījās arī nepilngadīgie.


Написать комментарий